måndag 29 mars 2010

Maleé Garden, here we come!

Jippi! Äntligen har vi kommit till skott och bokat in en vintersemester igen på det för oss bästa stället av alla: Maleé Garden! Vi har redan börjat längta. Och det är 10 månader tills vi åker! Nu får vi plocka fram muck-kammen och börja räkna ner för det är verkligen något som vi ser fram emot.
Gå gärna in på http://www.maleegarden.com/ och titta på favoritstället. Läs också där under recensioner från 2008. Där finns min "kladd" som jag lämnade till Britt-Marie, Maleé, när vi åkte men också kommentarer från våra "grannar" och blogg-kompisar Rakel och Åsa.
Vi har ju också blivit adopterade av en thailänds kvinna som extraföräldrar och i oktober förra året fick hon sitt första barn. Så vi har ett thailändskt barnbarn att hälsa på. Visserligen är barnet lämnat till Apples mamma för omvårdnad men vem vet. Eftersom vi stannar under fyra veckor så hinner vi kanske träffa Soda, som pojken heter.

5 kommentarer:

  1. Välkomna! Nu kan ni glömma vinterns vedermödor och tänka er på nästa vinters ljuvligheter. Kram från hyresvärdinnan.

    SvaraRadera
  2. Tack för kramen. Vi ser fram emot att komma.

    SvaraRadera
  3. Ååååå vad glad jag blir! Snart är det vår och sommar, med sköna promenader. Så har Du din resa att se fram emot. Vilken morot! Det börjar bli höst här på Nya Zeeland, så nu kommer vi snart hem.

    Kramar från Ethel

    SvaraRadera
  4. Kul! Betyder det att ni åker januari?

    Vi väntar på påskaftonsmiddagen, vi - alltså Stickan, Marri och jag.

    Glad Påsk!

    SvaraRadera
  5. Ja. Vi åker 21 januari och stannar till 19 februari. Ska bli underbart.

    SvaraRadera