söndag 5 april 2009

Skön morgonpromenad igen

Likadan tur idag. Nu hade vattnet på Svärdsjön gått upp lite mer så jag såg fler svanar. Tack och lov var skoteråkarna och fiskaren, som jag såg igår, inte ute idag. Isen är helt grå så jag skulle inte ge mig ut på den. Jag såg också de första tofsviporna. Underbart.
Men nu är jag ordentligt stum i mina ben. Få se hur ont jag har i morgon.
Jag känner mig fruktansvärt tveksam till angivelsen 245 mil mellan Haparanda och Smygehuk. Jag har varit in på Eniro och kollat och det verkar inte stämma alls. Det är klart: om jag ska börja gå runt och hälsa på mina bekanta så kanske jag kommer upp i den summan. Hur som helst. Trakterna runt Haparanda är helt obekanta för mig men nu har jag tagit fram kartboken och tänker följa med mig själv på min fantasipromenad. Jag återkommer med det lite senare.

2 kommentarer:

  1. När jag såg din plan så satte jag genast igång att baka en kaka, det är du värd när du når Bollnäs, och hit är det ju inte så långt. Välkommen!

    SvaraRadera
  2. Jag ser fram emot att hälsa på dig. Men du hinner nog äta upp den kakan innan jag kommer för jag har bestämt mig för att starta i Haparanda och har just nu avverkat drygt 5,4 mil, dvs passerat Kalix, så det dröjer en stund innan jag är hos dig. Men jag ska förvarna. Njut av kakan så länge.
    Kramar från Brita

    SvaraRadera