torsdag 26 mars 2009

Inget ont som inte har något gott med sig!

Jag var inte hemma måndagen den 16 mars! Det var inte bra för vi har sophämtning måndag morgon jämna veckor. Min älskade make Anders har ingen som helst känsla för vikten av att ställa ut soptunnorna till vägen dessa måndagsmor´nar medan jag blir i det närmaste hög av denna procedur. Jag var så fylld av livet med mina barnbarn så jag hade inte ens en tanke på att ringa hem och uppmana honom till detta mandomsprov. Tro nu inte att han lägger märke till att alla andra grannar har dragit ut sina tunnor till vägen. Nej. Han är i det närmaste radiostyrd fram till efter förmiddagsfikat vid tio.
Vilken tur då att vi har så kallt i Svärdsjö just nu!!! Jag som har klagat så mycket över kylan. Men det är ju vårt fel att det är så. För hur skulle det annars lukta vid våra soptunnor???
På måndag, 30 mars, är det åter igen jämn vecka. Jag hoppas då att jag har kraft nog att dra ut våra tunnor till vägen och få plats med dem, trots alla snödrivor.
Och jag uppmanar våra älskade grannar, som håller koll på min blogg, att ta en extra titt till vår tomt när de misstänker att jag inte är hemma och det är dags för sophämtning! Snart kommer värmen och då känns det skönt att få soporna tömda åtminstone varannan vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar